avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața am și eu o problema. Am 2 copii de 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața am și eu o problema. Am 2 copii de 3 respectiv ...

Bună dimineața am și eu o problema. Am 2 copii de 3 respectiv un an și am decis sa ma despart de soț din cauza neînțelegerilor. Am plecat cu copiii la părinții mei și timp de 2 luni i-a cautat doar de 2 ori. Am ajuns în fata unui notar sa facem actele pt divorț unde am fost de acord sa ia copiii 2 weekenduri și o sapt în vacanta. Weekendul asta a vrut sa ia doar fetita de 3 an i și eu i-am spus sa ii ia pe amândoi ca amândoi au nevoie de atenția lui și la început nu a vrut apoi i-a luat. Pe cel mic l-a adus înapoi ieri iar pe fetita nu motivând ca a făcut cerere presedentialapt custodia ei acuzandu-ma de neglijenta. Nu vrea sa mi-o dea înapoi pana se decide cine o va lua în custodie. Ieri a amenințat ca dacă ma duc după ea și fac scandal ca îmi face plângere penala. Ce pot eu sa fac legal sa o iau de la el în condițiile în care avem termenul la tribunal doar în 14 sept.? A fost și la protecția copilului sa se facă ancheta unde locuiesc motivând ca nu avem condiții de creșterea copilului. Iar el nu vrea decât fetita nu și pe cel mic pt ca acum ea e mai mare se poate descurca cu ea.
Cel mai recent răspuns: icemane , utilizator 10:08, 30 August 2020
Ati divortat la notar si ati stabilit locuinta la dvs?
Mergeti urgent la politie si faceti plangere penala pt nerespectarea masurilor de incredintare si urgent la executir cu conventia de divortpt excutarea silita, nu lasati deloc sa treca timpul
am fost la notar si a fost de acord si a si semnat ca domiciliul copiilor sa fie la parintii mei unde locuiesc si eu, dar nuam nimik la mana pentru ca actele trebuiau sa iasa in 18 septembrie dar intre timp a fost la tribunal si la protectia copilului. si acum ma ameninta ca daca ma duc dupa copila imi face plangere penala. si copila este la parintii lui ca el este la lucru. nu stiu cum sa procedez si sa fac sa fie totul legal sa iau copila de acolo pana in 14 cand avem termen la tribunal. ce ma sfatuiti sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cine ramane copilul? marian_apreutesei marian_apreutesei Buna seara Sora mea este casatorita, si are o fetita de 4 luni Sotul ei ( cumnatul meu ) nu are loc de munca si nici o locuinta stabila locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)
Sotia a plecat de acasa Melore Melore Va salut!Am si eu o intrebare,sotia mea a plecat de acasa motivand ca se duce cu fetita cea mai mica de 3 ani la un control medical,fetita are astm,si nu s.a ... (vezi toată discuția)
Schimbare custodie exclusiva copii in custodie comuna madalinale madalinale Buna ziua! Am si eu o mare problema, si anume: am custodia exclusiva a 2 copii gemeni de cand acestia aveau 2 ani (acum au 11,5 ani) DAR [b]doresc sa schimb ... (vezi toată discuția)