avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, am o nelamurire contabila pe care doresc sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, am o nelamurire contabila pe care doresc sa o lamuresc ...

Buna ziua, am o nelamurire contabila pe care doresc sa o lamuresc cu ajutorul dumneavoastră.
Am depus documentele pentru ajutor de somaj pentru pfa(domeniul meu de activitate se reia la jumatatea lunii septembrie), am primit mail cum ca se proceseaza pentru darea in plata, insa e final de luna si inca nu au intra banii.
Eu vreau sa stiu daca s-a stopat sau nu acest ajutor pentru ca, conform legii trebuie sa pun si pe luna august si atunci sa stiu ce sa fac?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
him19, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 15:59, 2 Septembrie 2020
daca este cu somajul dece nu intrebati la AJOFM ,pt,ca ei sunt in masura si obligati sa va spuna dece nu s-a finalizat treaba .. si daca mai continuati cu cereri pana in sept ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu eliberarea adeverinte de salariu bazavan83 bazavan83 am fost angajat la primarie pana in data de 8 august 2010 cu cim la program de 4 ore pe zi(cu jumatate de norma)iar pana pe 23 am fost in preaviz.Dupa ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza anexa 26 pt somaj Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, poate sa ma ajute cineva in legatura cu completarea adeverintei(cf anexa 26): La note scrie asa: \\"se completeaza descrescator pt maxim 12 luni de ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre ajutorul de somaj si indemnizatia de somaj? kodrutz kodrutz Buna ziua, am o mica nelamurire...din data de 14 iunie 2010 am ramas in somaj, datorita deciziei de desfacere a contractului de munca conform atricolului 65 ... (vezi toată discuția)