avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pe 7 septiembre am proces penal ptr laurea permisului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pe 7 septiembre am proces penal ptr laurea permisului din 28-08-2017 ...

Pe 7 sep am proces penal ptr luarea permisului din 28-08-2017 art 336 cod penal locuiesc in madrid am trimis doamnei avocat referinte de la munca trei contracte de munca din trecut certificatul de casatorie diplomele cu cursurile din costructii care leam fct in madrid ce sentinta poate sa-mi dea tinand cont de faptul ca deja sau implinit trei ani de cand mi sa luat permisul pot sa-l recuperez multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
Dor72, utilizator
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 21:23, 31 August 2020
Depinde de solutia care se va da.
Daca va fi o solutie de amanare a aplicarii pedepsei, va veti putea recupera permisul la ramanerea definitiva a hotararii.
Daca va fi o solutie cu suspendare, permisul va fi anulat si veti putea sustine examen la 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească condamnare Dor72 Dor72 Complet: Complet 4 Amânări de pronunţare Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În temeiul art. 336 alin. (1) C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. (10) ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere BrunoStefan BrunoStefan In anul 2018 am fost prins conducand cu permisul suspendat, mi-a fost retinuta procesul verbal prin care reiese ca am 15 zile drept de conducere dupa luarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis după pronunțarea sentinței: care este procedura? Radonic Radonic Am dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice cu o alcolemie de 1.5 g/l la prima proba si 1.4 g/l la a doua proba din August 2017. Dosarul ... (vezi toată discuția)