avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Am fost inundat de catre vecinul de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Am fost inundat de catre vecinul de deasupra, nefiind ...

Buna ziua. Am fost inundat de catre vecinul de deasupra, nefiind prima oara cand mi se intampla lucrul asta. Am sunat la firma de asigurari cu care am incheiat o polita de asigurare facultativa, dar m au instiintat ca este nevoie ca asociatia de proprietari sa constate cine este vinovatul daunei produse. Blocul in care locuiesc nu are infiintata o astfel de asociatie. Ce alta modalitata legala exista pt a constata provenienta daunei produse de catre vecin? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:28, 31 August 2020
Aveti varianta expertizei tehnice a imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinii care ne-au inundat refuza orice comunicare cu noi! am fost inundati de vecinii de deasupra. in cursul zilei, cei ... Andra03 Andra03 Am fost inundati de vecinii de deasupra. In cursul zilei, cei de la termoficare au facut teste pentru pregatirea de iarna. Vecinii de sus sunt plecati, insa au ... (vezi toată discuția)
Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Canalizare infundata rebell_rose rebell_rose Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in urmatoarele cazuri: 1. S-a infundat teava de scurgere pe coloana de baie si s-au inundat toate ... (vezi toată discuția)