avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o intrebare! Teoretic daca doresc ca o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o intrebare! Teoretic daca doresc ca o persoana ...

Buna ziua!
Am o intrebare! Teoretic daca doresc ca o persoana fizica sa lucreaza pentru firma mea, pe o perioada de 3 luni, dar nu vreau sa angajez cu contract de munca, pentru ca se poate parasi in orice moment pentru o munca in strainatate, asa pot sa am o conventie civila de prestari servicii pe trei luni, si platesc in cash? Asa e legal, sau exista o alta modalitate?

PS: Va rog sa nu ziceti sa platesc mai mult in mana, si sa angajez pe contract de munca, pentru ca nu putem sa dam ce se da in strainatate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:44, 31 August 2020
Angajarea in baza unei conventii civile se poate face numai in anumite conditii ... detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila consuela1069 consuela1069 se poate face coventie civila pentru administrator imobil si femeia de servici? (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii sau conventie civila intre o firma si o persoana fizica? oanalarisa oanalarisa Buna seara! AS dori sa intreb in ce conditii se poate incheia un contract de prestari servicii sau conventie civila intre mine si un SRL.Intreb aceste lucru ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)