avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratia de anulare a antecontractului se trimite ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratia de anulare a antecontractului se trimite doar către ...

Declaratia de anulare a antecontractului se trimite doar către notar? Sau se trimite si catre vânzător. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: HoncuRoxana , utilizator 15:12, 2 Septembrie 2020
Se trimite doar către promitentul vânzător. Notarul v-a încheiat antecontractul. El nu urmărește daca in final s-a perfectat și vânzarea.
Care ar fi motivul "anularii"?
Motivul este acela ca nu am fost informata cu privire la facturarea consumului de apa, Nu intentionez sa locuiesc in urmatorii ani in imobil si desi nu voi locui, lunar o sa platesc apa. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un antecontract de vânzare locuință poate preceda două contracte între aceleași părți? worker.ro worker.ro Un antecontract de vanzare locuinta poate fi precedat de doua contracte intre aceleasi parti? Spre exemplu in urma cu aproape doi ani am incheiat un ... (vezi toată discuția)
Clauza antecontract lilicrin lilicrin Buna, problema mea este urmatoarea: s-a semnat un antecontract de v-c ce continea o clauza : [i]\"obliga la incheierea contractului de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
Antecontractul de vanzare-cumparare si sechestrul asigurator DanyD DanyD Este posibil in cazul in care am incheiat un antecontract de v-c (si am platit aproape toata suma!) sa cer instantei instituirea unui sechestru asigurator, ... (vezi toată discuția)