avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXTINDERE LA PARTER CUM SE POAT DEMOLA ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXTINDERE LA PARTER CUM SE POAT DEMOLA ?

Am mostenit un apartament la et.1. al unui bloc cu locuinte.
La parter exista o firma care a primit aprobare de la fostul proprietar pentru o extindere., in jurul acestei extinderi se strang tot felul de persoane care deranjeaza,
Am solicitat la primarie sa se verifice legalitatea constructiei,
mi s-a raspuns ca schimbarea destinatiei imobilului s-a realizat in baza unei autorizatii de construire, pentru firma;
dar acum chiriasul are activitate de agentie de transport deci mult mai mult trafic decat un cabinet medical ceea ce era initial.
Am solicitat pe ce spatiu plateste concesiune, dar se pare ca extinderea ocupa mai mult teren decat 4.2 m patrati..
Pe certificatul de urbanism scrie "la fila balconului", dar acoperisul depaseste cu mult marginile balconului.
? intrebarea este unde ma adresa eu, care nu i-am dat nici un acord,
sa-l determin sa-si demoleze partile care depasesc limita si ma deranjeaza.?
Ce lege reglementeaza aceste situatii?
multumesc

Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
ravas, utilizator
Cel mai recent răspuns: ravas , utilizator 22:19, 31 August 2020
Sunt probleme distincte
exista o firma care a primit aprobare de la fostul proprietar pentru o extindere[/quot] si schimbarea destinatiei din spatiu de locuit in sediu social sau lucrativ
Cu ce va deranjeaza pe dv "partile care depasesc limita",atat timp cat extinderea este executata pe domeniul public??
extinderea are un acoperis pe care
se strage gunoi de la cei care stau pe bancuta pe care firma a postat-o pentru asteptare, tot felul de persoane beau si arunca sticle goale si gunoi pe copertina,
seara sub balconul meu, stau si vorbesc tare mananca seminte si beau tot felul de indivizi pe care nici Jandarmeria nu reușește să-i împrăștie
daca firma nu modifica arhitectura,
nu crea conditii sa se faca spatiu de adunare pentru baut și gunoi
eu vreau să-mi exprim dezacordul,
dar în limitele legii.
mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
ravas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria de la bloc mihaela_alexandra_26 mihaela_alexandra_26 Buna ziua! Am si eu o întrebare referitoare la folosirea uscătoriei. In apartamentul in care locuiesc nu am balcon, nici posibilitatea de a face unul (stau ... (vezi toată discuția)
Ac-ul meu picura pe copertina vecinului c14h3r c14h3r Buna ziua, Detin un aer conditionat de prin 2008. Toate bune si frumoase pana prin 2013 cand vecinul de la etajul 1 (eu stau la 4) si-a montat o copertina de ... (vezi toată discuția)
Inundatia rezolvata dar acum ma reclama ,ce pot sa fac??? gabaghi gabaghi buna ziua ,va multumesc ca miati raspuns la inrebarea mea ,si va multumesc si acum pt.cine o sa poata sami dea un sfat.....deci noi stam la et 3,vecinul nea ... (vezi toată discuția)