referitor la relatiile dintre bunici si nepoti as avea si eu o problema la care astept si parerile dvs. in ceea ce ma priveste copii mei stau la parintii mei deci bunucii acestora impreuna cu fosta mea sotie care a facut ea cea facut si a reusit sa ma inlature pe mine unicul copil al parintilor mei si ea fosta sotie sa stea acolo; adica parintii mei au considerat ca ea este mai buna iar certurile si neintelegerile dintre noi trebuiau trecute cu vederea iar eu tr sa stau abligat de ei cu acea femeie. relatia mea cu copii imi este interzisa de parintii mei. am incercat si am reusit sa merg la fetita mea la scoala si sa o vad, sa vorbesc cu ea in acel moment fetita spunand ca ii este dor de mine. dupa trei zile dupa ce tot am vazut-o la scoala mama mea a retinut-o de la scoala cu scopul de a ma impiedica sa-mi vad fata stiind prea bine ca fata ma prefera pe mine . as dori sa stiu daca si in trimestrul urmator merg la fata la scoala pt a o vedea iar mama mea continua sa n-o lase la scoala ce as putea face
~ final discuție ~