avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca se poate cumula ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca se poate cumula reducerea ...

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti daca se poate cumula reducerea virstei de pensionare datorata activitatii in grupa 1 si deosebita cu reducerea datorata modificarii legii 263/2010 ce prevede reducerea virstei standar de pensionare cu 2 ani pentru persoanele care au locuit in diferite zone ale tarii cu un grad de poluare ridicat.Ma refer la orasul Galati.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Rimniceanu , utilizator 19:43, 1 Septembrie 2020
Nu.
Vă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 263/2010 - cumularea reducerilor varstelor standard de pensionare geoanca31 geoanca31 As vrea sa stiu daca prevederea de la art.60 din lege privind cumularea reducerilor virstei de pensionare prevazute la art.55 se refera la cumularea reducerii ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata in zona cu poluare maramures maramures Buna seara, as dori o mana de ajutor in a afla cand se poate pensiona o persoana care are un stagiu de cotizare de 32 de ani, din care 10 ani in conditii ... (vezi toată discuția)
Se pot cumula perioadele lucrate în grupa i de muncã și în condiții speciale în vederea reducerii vârstei standard de pensionare? marybujiuta marybujiuta conform modificarii se adauga la art. 55 (1) lit a lit a1 care are urmatoarea precizare: la 6 ani impliniti de cotizare in grupa I se reduce varsta standar de ... (vezi toată discuția)