avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, eu si sotul meu am divortat de 4 ani, avem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, eu si sotul meu am divortat de 4 ani, avem custodie ...

buna ziua, eu si sotul meu am divortat de 4 ani, avem custodie comuna, minorul are domiciliul la domiciliul meu si tatal drept de vizita. Eu pot pleca cu copilul din tara pana in ianuarie 2021 prin ordonanta de suplinire consimtamant. In iulie am introdus si cerere pentru custodie exclusiva, ptr ca tatal nu este deloc interesat de minor, nu plateste pensie, este absent. In octombrie vreau sa plec cu minorul in Austria sa muncesc acolo, dar cum se va face ancheta sociala, daca eu locuiesc acolo ? Cum sa procedez va rog ajutati-ma. Ce adresa sa declar pentru ancheta ? adresa din Romania sau din Austria ?
Cel mai recent răspuns: Lisa Lisa , utilizator 16:25, 2 Septembrie 2020
Se poate face ancheta si in Austria.
Se face acolo unde locuiește minorul.
multumesc. Dar nu este o problema ca ma stabilesc cu el acolo inainte de a avea custodie exclusiva ?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se poate face ancheta si in Austria.
Se face acolo unde locuiește minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal refuza sa-si dea acordul lilicu lilicu - divortul a fost anul trecut in ianuarie , pe vechiul cod, si mama are custodia copilului , tatal are drept de vizita - mama sa recasatorit cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Daca am custodie exclusiva asupra minorei si vreau sa plec cu ... sorana_g sorana_g daca am custodie exclusiva asupra minorei si vreau sa plec cu ea in Austria sa muncesc acolo si sa-mi stabilesc domiciliul acolo, trebuie sa fac vreo actiune ... (vezi toată discuția)
Custodie copii minori andreea1184 andreea1184 Daca tatal este plecat din tara si eu la randul meu vreau sa plec sa ma stabilesc cu copii in afara tarii cum pot proceda?Am vreo sansa daca actionez in ... (vezi toată discuția)