Buna ziua, am deschis un pfa pe 28 August și am nevoie de mici îndrumări.
1. Ce registre contabile îmi trebuie? Pot tine toată contabilitatea in saga? Sau îmi trebuie și ceva registre fizic?
2. Fiind la început de drum care este procedura in achiziționarea de echipamente, consumabile? Transfer banii din contul personal către contul pfa și de acolo pot achizitiona ce am nevoie? Iar ulterior când facturez ii returnez?
3. Doresc sa fac o comanda pe Alibaba, la chinezi, produsele vin direct din China, care este procedura contabila? Am nevoie de factura de la ei și ulterior când vin in țara plătesc TVA și vama? Mai am nevoie de vreo declarație ceva?
Kolea41
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu ati spus ce activitate desfasurati ca PFA DA SAGA PS face tot ce trebuie ,fizic nu va trebui sa faceti nimic . numai sa stiti sa introduceti actele . Totusi pentru contabilitate nu se poate fara un contabil sa fie pe aproape sa va ajute .. ca vor fi destul de multe de declarat la ANAF si altele ... deci faceti rost de un (o) contabil(a) si cu intrebari la ANAF de care apartineti veti reusi sa mergeti inainte .. succes ..