avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROCEDURA DIVORT IN INSTANTA Buna ziua, Doresc sa pot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROCEDURA DIVORT IN INSTANTA Buna ziua, Doresc sa pot o intrebare ...

PROCEDURA DIVORT IN INSTANTA

Buna ziua,
As avea cateva intrebari:
1.Daca am depus actele pentru divort in instanta - persoana de care se divorteaza in ce moment e instiintata? Este instiintata la momentul depunerii sau atunci cand se stabileste un termen?
2. Dosarul in ce moment este inregistrat pe site-ul judecatoriei? in momentul in care este stabilit termenul sau fix in momentul in care a fost depus dosarul si se asteapta stabilirea unui termen?

Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
Annie12, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreimargaa , utilizator 22:55, 2 Septembrie 2020
1. Dupa ce se inregistreaza cererea la instanta, i se comunica cererea de chemare in judecata si are la dispozitie 25 de zile pt a formula intampinare.
2. Cand ajunge cererea la instanta.
1. Persoana de care se divorteaza află în momentul în care i se comunică de către judecătorie documentele depuse de Dvs. Poate dura destul de mult.
2. Documentele sunt vizibile pe site-ul judecătoriei în momentul depunerii. Pentru a le vizualiza aveti nevoie de parola de acces. O puteti obtine de la judecătoria unde ati înregistrat dosarul mai repede, comunicând că sunteți parte în dosarul cu nr...., si identificandu-va cu cartea de identitate.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
andreimargaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort acord comun- termen+ vacanta judecatoreasca bllonddy bllonddy Buna ziua. Eu si sotul meu am decis sa divortam prin acord comun. Nu avem copii si nici bunuri comune. Am si eu 2 intrebari: 1. Avem de gand sa depunem ... (vezi toată discuția)
Se poate? vicar vicar Buna ziua am o colega care vrea sa divorteze. problema este urmatoarea; acum 2 luni s-a dus si a depus dosarul in localitatea unde a stat cu ... (vezi toată discuția)
Proces divort georgianait georgianait Buna,in urma cu cateva luni am gasit pe un site un avocat din constanta,l-am contactat telefonic pentru a ma reprezenta in divort,trebuie sa mentionez ca eu ... (vezi toată discuția)