Buna ziua,
As avea cateva intrebari:
1.Daca am depus actele pentru divort in instanta - persoana de care se divorteaza in ce moment e instiintata? Este instiintata la momentul depunerii sau atunci cand se stabileste un termen?
2. Dosarul in ce moment este inregistrat pe site-ul judecatoriei? in momentul in care este stabilit termenul sau fix in momentul in care a fost depus dosarul si se asteapta stabilirea unui termen?
1. Dupa ce se inregistreaza cererea la instanta, i se comunica cererea de chemare in judecata si are la dispozitie 25 de zile pt a formula intampinare.
2. Cand ajunge cererea la instanta.
1. Persoana de care se divorteaza află în momentul în care i se comunică de către judecătorie documentele depuse de Dvs. Poate dura destul de mult.
2. Documentele sunt vizibile pe site-ul judecătoriei în momentul depunerii. Pentru a le vizualiza aveti nevoie de parola de acces. O puteti obtine de la judecătoria unde ati înregistrat dosarul mai repede, comunicând că sunteți parte în dosarul cu nr...., si identificandu-va cu cartea de identitate.
Se poate?
vicar
Buna ziua
am o colega care vrea sa divorteze.
problema este urmatoarea; acum 2 luni s-a dus si a depus dosarul in localitatea unde a stat cu ... (vezi toată discuția)
Proces divort
georgianait
Buna,in urma cu cateva luni am gasit pe un site un avocat din constanta,l-am contactat telefonic pentru a ma reprezenta in divort,trebuie sa mentionez ca eu ... (vezi toată discuția)