avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala inregistrata la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala inregistrata la parchet

Buna ziua. E normal ca in cazul in care se face o plangere penala, aceasta sa fie inregistrata la parchet chiar daca doar politistul se ocupa de ea, fara sa mai ajunga la procuror?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
Cosmincom, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosmincom , utilizator 12:31, 3 Septembrie 2020
Buna ziua
Da, este perfect normal.
Dosarul va ajunge si la procuror, acesta exercita supravegherea asupra actelor de urmarire penala.
Ok dar politistul spunea ca nu e sigur ca va inainta mai departe dosarul catre procuror, doar daca va considera ca e nevoie.nu mai inteleg.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutooorrrrrr !!!!plangere penala neplata pensie dana92 dana92 Buna ziua ! Va scriu cu incredere ca ma puteti ajuta . Am un dosar pentru pensie alimentara deschis din luna februarie la sectia de politie din orasul meu ; ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as vrea sa stiu daca ma pot adresa procurorului in ... cameliastefan140889 cameliastefan140889 Buna ziua! As vrea sa stiu daca ma pot adresa procurorului in cazul in care dosarul penal este la politie de 2 ani si jumatate? Multumesc! (vezi toată discuția)
Parcurs plangere penala razmar razmar Buna ziua, Doresc sa depun o plangere penala, insa am o nedumerire. Imi puteti spune va rog cine poate citi plangerea penala, in afara de organele de ... (vezi toată discuția)