avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am o cabană în Zărnești la care vreau ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am o cabană în Zărnești la care vreau sa i montez ...

Bună ziua!
Am o cabană în Zărnești la care vreau sa i montez geamuri termopan triunghiulare, dar din păcate nu se poate deoarece consiliul local nu îmi permite.
Am tot căutat prin lege, dar nu am găsit nimic referitor la acest aspect.
Vă rog să îmi spuneți ce pot face, având în vedere că avansul l am plătit deja.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:17, 3 Septembrie 2020
Cred ca nu e vorba de lege, ci există o hotărâre de consiliu local, sau un regulament ce descrie în detaliu cum se poate construi în zona.

Este legal ca aceștia să i a astfel de hotărâri? Ce pot face, cum pot trece peste această hotărâre?

latka a scris:

Cred ca nu e vorba de lege, ci există o hotărâre de consiliu local, sau un regulament ce descrie în detaliu cum se poate construi în zona.

Este legal. Fiecare comunitate are niște reguli hotărîte de consiliul local.
Ca să treceți peste hotarire, prima dată obțineți textul acelei hotărâri și vedeți (eventual cu un avocat) dacă exista vreo cale de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli termoizolare bloc elenamarta elenamarta Blocul nostru a fost termoizolat recent (termoizolatie, geamuri termopan, etc.) Printr-o hot. a Consiliului local, s-a aprobat, citez \\\\"preluarea ... (vezi toată discuția)
Plata integrala montare termopan inainte de montare ??? helpnet helpnet Este legal ca o firma de instalare geamuri termopan sa perceapa plata integrala a lucrarii de montare termopan inainte de inceperea lucrarii ?...desi ca avans ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Julian1 Julian1 Am o problema cu Consiliul local sau primaria. Detin un teren de 4200mp cu titlul de prorietate. Consiliul local sau Primaria nu stiu exact cine a construit o ... (vezi toată discuția)