avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor- santaj , extorsiune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor- santaj , extorsiune?

Buna ziua, am si eu o problema care nu credeam ca va evolua dar , dupa ziua de astazi mi-am schimbat parerea. In momentul de fata tocmai mi-au iesit actele pt o firma care distribuie servicii , in speta internet. Din pacate nu locuiesc intr-o zona prea buna a bucurestiului si anumiti asa zisi membri ai lumii interlope aproape de fiecare data cand ma intalnesc cu ei pe strada i-mi pretind sume de bani, ca eu fac bani si lui /lor nu le dau, amenintari, astazi si acte de violenta fizica, au aflat si nr de tel si problema continua si se dezvolta. Avand in veder ca sta doar la o scara de bloc distanta si este un infrcator notoriu, are si cunostinte la sectia de politie de care apartinem , cum as putea sa procedez sa scap de acest/acesti indivizi fara a-mi pune in pericol familia si pe mine insumi. Va multumesc anticipat si astept raspunsuri
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iulie 2006
valius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 12:11, 27 August 2006
plangere penala pt santaj.
Mai intai da vestea in cartier ca nu e firma ta , iar tu nu esti decat un simplu angajat (omul de la cablu , care doar monteaza firele si incaseaza plata) dupa care mergi la politie vorbeste acolo la serv. cercetari , explica-le problema , ia drept patron un ofiter de acolo si in momentul in care vine omul sa-si ceara contributia de protectie pune-l in legatura cu baiatul sub acoperire , restul o sa-l faca ei. Din treaba asta tu nu iesi decit ca ,,baiatul de la cablu" fara nici o vina , vina fa-o sa cada asupra celor care trebuie sa se ocupe de chestii din astea ,politia comunitara, altfel cand iese de la racoare agresorul va trebuii sa faci niste modificari in viata ta si a familiei.
Un alt sfat : instaleaza-i si lui internet si pe urma controleaza-l si tu , afla mai multe despre cum gandeste arde-i compul, cu un virusel, adu-l in faza in care sa aiba nevoie de ajutorul tau , imprieteneste-te cu el si pe urma pune-l sa te apere pe tine familia si cablurile de pe blocuri , transformandu-l intr-un baiat bun si folosindu-te de indemanarile si specialitatile pe care le stapaneste , inre timp mai dai ssa bea cate o bere , dar nu mai mult !
SUCCES
nu iese niciodata un lucru bun daca te alaturi infractorilor.

eu zic sa sari peste Politie. Du-te la Parchet cu o plangere si explica-le faptul de notorietate ca respectivul are cunostinte la POlitie si propune-le sa organizati un fragrant. DE asemenea daca ai martori ai agresiuni .. spune-i .. dar in acelasi timp ... indica-le ca si martorilor le e frica de individ. Vor gasi ei o solutie.
Stai linitit. Pe tot timpul fragrantului .. cine va fi mereu pe faza. NU ai ce pati. Astefel de indivizi trebuie sa ajunga la racoare .. sa gandeasca la rece si sa le vina mintea la cap. Dupa ce sta cativa ani la inchisoare .. se va gandi de 2 ori inainte sa-ti mai adreseze vreo amenintare.
Daca stai pasiv .. lucrurile nu vor inceta de la sine ci se vor inrautati.
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2006
Gavril, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract rds rcs cezar76 cezar76 Buna ziua, as avea nevoie de un sfat avocatesc :) Sotia a facut un contract la RDS/RDS pentru la tara, undeva in jud. Arad, pe data de 2.08.2018 pentru ... (vezi toată discuția)
Magistrati luati la "misto". va rog ajutor! problema deosebit de grava! kamikaze1999 kamikaze1999 Am o problema cu iubitul meu ... Povestea dateaza din 2000, cand a primit o bataie sora cu moartea, de la niste indivizi intr-un bar... deoarece respectivii ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat... ContSters69724 ContSters69724 Sunt de-a dreptul revoltata de modul cum intelege Politia romana sa-i pedepseasca pe infractori. Nu inteleg de ce anumite infractiuni mai exista in codul ... (vezi toată discuția)