avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Cunosc o persoana care s-a înscris la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Cunosc o persoana care s-a înscris la școala de ...

Bună seara! Cunosc o persoana care s-a înscris la școala de șoferi în România, iar după o lună a avut o problemă și a trebuit să plece în Italia unde de asemenea s-a înscris la școala de șoferi. Aș dori să știu dacă este este o problemă făcând școala in același timp in doua tari diferite. Și dacă da, cum ar trebui să procedeze. Mulțumesc!
Ce fel de problema a avut? A fost depistat in trafic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere permis de conducere in afara romaniei Croco87 Croco87 Am un prieten care a comis o mica infractiune acum 8 luni. Mai precis a fost depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice. Permisul i-a fost retinut ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere aureliaoraca aureliaoraca buna seara!as dori sa stiu, daca eu pot da de permis in romania, daca am rezidenta in italia.va multumesc! (vezi toată discuția)
Accident neconfirmat, un raspuns va rog! cristian75vaslui cristian75vaslui Anul trecut am avut un incident in trafic in luna iunie, nu s-a finalizat nici pana in momentul acesta cazul de catre Domnul Politist, doasarul find inca la ... (vezi toată discuția)