avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara tuturor ... Ma aflu in Germania eu soțul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara tuturor ... Ma aflu in Germania eu soțul și 2 copii ...

Buna seara tuturor ...
Ma aflu in Germania eu soțul și 2 copii (2ani 1an ) ...
Vreau sa divortez ..
dar soțul umbla cu tot feluri de jocuri și șantaje...
Aici in Germania cum pot sa divortez ?
Copilași vor rămâne la mine ?
Vreau sa cer drepturi statului ca fiind mama singura sa ies la munca sa caut o creșă pentru copilași si sa îmi văd de viața mea liniștita ...
Acest om 3 ani de zile ma stors pana la ultima picătura ...
Și acum a plecat cum a mai plecat și alte dați (îl pot pune la abandon am chiar și proprietarii casei martori ca ma loveste tot la 2 sapt am probleme cu dansul )
Am video când sparge prin casa ma umilește ma jignește
Ii sta mereu capul la femeii ..
Am conversații ascunse când vorbește cu alții bărbați sa îl duca la “bagaboante”
Am ajuns in situația in care mai bine ne despărțit !
Vreau și eu o viața liniștita ,fericita și sănătoasă alături de copiilasi ,
Ma adus intr-o stare critica acest individ am avut noroc ca merg des la psiholog altfel nu eram puternica ...
Ce ma sfătuiți domnul avocat ??!
Va mulțumesc din suflet ...
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:06, 8 Septembrie 2020
Contactați un avocat german, și adresați-vă justiției din Germania. În speța dvs este competentă instanța din Germania.
Avand in vedere ca exista copii minori cu resedinta in Germania, instantele competente sunt cele din aceasta tara asa ca pt toate intrebarile dvs veti gasi raspuns la un avocat din Germenia care cunoaste legile acestei tari.
Contactați un avocat din Germania, dar mai întâi sesizați organele de poliție de acolo pentru a se constata comportamentul violent al soțului dvs, care pune în pericol inclusiv copiii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters265930 ContSters265930 Buna ziua. As vrea sa va spun pe scurt problema mea. Sunt casatorita in Romania, dar cu domiciliul acum in Italia, pentru ca sotul are rezidenta permanenta ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat specializat in divort Marina012 Marina012 Buna ziua Din pacate am ajuns in punctul in care divortul este ultima solutie Am un sot care a devenit dependent de alcool si extrem de agresiv verbal Ma ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj valentyna1 valentyna1 Buna ziua. Sunt casatorita de 2 ani si de la un timp sotul meu nu si mai respecta amgajamentul luat. Locuim intr o casa construita in timpul casniciei cu bani ... (vezi toată discuția)