avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari repara terasele blocurilor?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari repara terasele blocurilor?

Asociatia de proprietari repara terasele blocurilor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:03, 6 Septembrie 2020
In mod normal, fiind spatiu comun, are competenta de a face asa ceva.
Conform disp L nr 196/2018 asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarrii si asigurarii starii tehnice a partii comune de condominiu
Terasa condominiului reprezinta parte comuna ,a carei intretinere si reparatie intra in obligatia exclusiva a asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un duplex cumparat acum 1 luna. acesta a fost nelocuit ... Miaa14 Miaa14 Buna ziua. Am un duplex cumparat acum 1 luna. Acesta a fost nelocuit 10 ani si fatada blocului este deteriorata. Asociatia sustine ca eu ca nou proprietar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog frumos din suflet daca se poate un raspuns pana ... florentinazara florentinazara Buna ziua Va rog frumos din suflet daca se poate un raspuns pana vineri 14.01.2023, Asociatia de locatari au votat in Ad. generala reparatia terasei ... (vezi toată discuția)
Avem o problema cu scurgerea pluviala a unei terase a unui bloc ... crysdas26 crysdas26 Avem o problema cu scurgerea pluviala a unei terase a unui bloc cu 8 etaje. In momentul cand ploua aceasta scurgere este instalata gresit si ne uda toate ... (vezi toată discuția)