avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avem o problema cu scurgerea pluviala a unei terase a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avem o problema cu scurgerea pluviala a unei terase a unui bloc ...

Avem o problema cu scurgerea pluviala a unei terase a unui bloc cu 8 etaje. In momentul cand ploua aceasta scurgere este instalata gresit si ne uda toate balcoanele.
As dori sa aflu daca asociatia ar trebui sa se implice in acesta problema si daca da , cum as putea sa ma adresez in scis (model). Va multumesc anticipat tuturor.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:42, 10 Octombrie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scurgerea pluviala reprezinta parte comuna condominiu
Asociatia de proprietari se infiinteaza cu scopul administrarii si asigutrarii starii tehnice a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu
Asociatia de proprietari prin disp L nr 196/2018 este obligata sa desfasoare acte si actiuni de remediere deficiente la scurgerea pluviala a condominiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. in urma cu o jumatate de an am achizitionat un apartament ... mihaeladriana2012 mihaeladriana2012 Buna seara. In urma cu o jumatate de an am achizitionat un apartament la etajul 4. Problema este ca, instalatia pluviala originala aflata deasupra casei ... (vezi toată discuția)
Reparatii apartament Alecs25 Alecs25 Buna ziua Doresc sa ma ajutati cu problema de mai jos: Prin balconul apartamentului trece teava pluviala a blocului, teava care in momentul amenajarii am ... (vezi toată discuția)
Fatada balcoane Alex Vanju Alex Vanju Bună seara! Am o întrebare legată de fațada balconului, adică mașina parcată într-o parcare amenajată, mai exact în curtea blocului de sub ... (vezi toată discuția)