In momentul in care vi s-a intocmit primul dosar, vi s-a comunicat ca veti avea dreptul de conducere suspendat pe toata durata procesului penal, faptul ca nu s-a implementat in sistem este alta discutie si nu va scapa de alte dosare penale daca in perioada ulterioara intocmirii primului dosarului penal, ati fost depistat conducand si ati fost sanctionat contraventional.
Intr-un cuvant, risc sa-mi ispasesc o pedeapsa cu executare?
~ Conținut șters la cerere ~
Nu inteleg o chestie. Eu am dreptul la conducere suspendat, mi se da permisul, si dupa sunt oprit in trafic pentru diferite contraventii, si la fel, sunt sanctionat cu pct penalizare, respectiv amenda, la fel, mi se inapoiaza permisul si eu nu am dreptul de a circula pe drumul public? Specific, chestia anterioara cu alcoolul la volan, a fost acum 4 ani de zile..
Stimate domnule avocat, Voinea, aveti perfecta dreptate, ca legile nu sunt puse '' la misto ''.Insa, incerc sa gasesc un raspuns de la aceasta comunitate, nu trebuie sa mi se zica indirect ca am gresit, sunt costient de asta, cu toate ca trebuia sa fiu constient inainte de a ma urca la volan..Deci eu nu figurez momentan cu alte dosare penale.Tot ce pot spune la momentul actual, este ca dosar penal, 100%, am de acum 2 zile, cand am fost oprit si testat cu 1.30mg/l. Orice om raspunde in fata legii fata de greseli, insa as dorii, de la dvs, om al legii, ce reprezentati omul simplu in fata organelor de judecata, daca as fi al dvs client, ce mi ati putea spune? Daca pot fi pedepsit cu executare..? Sunt constient ca cel putin suspendarea '' ma asteapta '' ..Si as vrea un raspuns.. Risc pedeapsa cu executare?