avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Vă rog să-mi spuneţi cum aş putea afla ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneţi cum aş putea afla unde se ...

Bună ziua!
Vă rog să-mi spuneţi cum aş putea afla unde se află arhiva firmei - radiată în 10.05. 2018 - S.C. Bingo Rom Impex Com - Bingo Europa SRL ( CUI - 3163550), la care am lucrat 3 luni în 2001. Precizez că şi lichidatorul juridic al acesteia, S.C. Conexpert Consulting SRL (CUI - 14533232), este radiat din 19.10.2017. Am nevoie de adeverinţa respectivă, pentru care Casa de Pensii mi-a blocat decizia de pensionare; au trecut deja 4 luni de zile de la depunerea dosarului.
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: vitruvius , utilizator 23:09, 7 Septembrie 2020
Depuneti o solicitare la ITM pentru obtinerea acelei adeverinte din 2001. Mentionati in solicitare daca acea perioada este sau nu mentionata in carnetul de munca si atasati copie de pe carnet si copie CI.
Vă mulţumesc pentru răspuns! Aşa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si la multi ani ! ( doamnelor si domnisoarelor) . ma ... Ioan Doru Morteanu Ioan Doru Morteanu Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de ... (vezi toată discuția)
Carte de muncă danmihaela85 danmihaela85 Bună ziua, Numele meu este Mihaela și am o întrebare legată de cartea de muncă, în perioada 2007 -2009 am lucrat la o firmă de retail, fiind și ... (vezi toată discuția)
Cum as putea afla deținătorul de arhiva pentru sc. d&d business ... Ana. N Ana. N Cum as putea afla deținătorul de arhiva pentru SC. D&D Business Consulting srl. CUI 11624204 (vezi toată discuția)