avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Expropriere teren achizitionat prin credit bancar , ...
Discuție deschisă în Executare silită

Expropriere teren achizitionat prin credit bancar , despagubire mult sub pretul de achizitie

Buna ziua!

Ce trebuie facut in urmatoarea situatie ?
Am primit notificare de la primarie ca voi fi expropriata asupra unui teren pe care l-am achizitionat in 2008 ( la valoarea pietei de atunci, deci scump! ). Valoarea despagubirii este mult mult sub pretul platit. Ce pot sa fac in continuare ?

Terenul a fost achizitionat prin credit bancar, mai am de achitat rate inca vreo 6 ani si garantie bancara este apartamentul parintilor mei .

Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2020
francisca_maria, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita mariansnagov mariansnagov Am luat un credit garantat cu ipoteca comuna(sot, sotie) a unui teren. Banca a pus la vanzare terenul. Dupa 5 ani inca nu l-au vandut. Acum am primit ... (vezi toată discuția)
Partaj jotunder jotunder Buna ziua. In anul 1999 mi-am cumparat apartamentul, pe care-l primisem de la firma unde lucrez. Banii necesari pentru plata apartamentului i-am primit de la ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere vs contract v-z - ambele cu clauza de uzufruct viager Moonspell Moonspell Buna ziua, Sunt in impas, va rog o parere avizata. Sunt plecat din tara datorita faptului ca nu mai primeam salariu in conditiile in care aveam rate la ... (vezi toată discuția)