avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum renunt la plangerea penala facuta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum renunt la plangerea penala facuta?

As dori sa stiu ce trebuie facut in cazul in care am depus o plangere penala iar in momentul de fata sunt chemat pentru audieri. Eu doresc sa renunt la plangerea penala prealabila.

Ce document trebuie sa depun?
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
ciurli_si_burli, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:26, 8 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la organul de cercetare penală și faceți o declarație scrisă prin care declarați că renunțați la plângerea penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnducerea in eroare a organelor judiciare Roman85 Roman85 Buna Ziua am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere Tefic Tefic Buna ziua in data de 31.12.2014 am fost talharit mentionez nu au fost acte de violenta si as dori sa retrag plangerea depusa la Organele de cercetare oare cum ... (vezi toată discuția)
Declaratie parte vatamata stemno stemno Buna ziua, Ca parte vatamata (agresata) am ajuns la sectia de politie, dar am renuntat sa mai dau o declaratie (venise si persoana care a cauzat problemele si ... (vezi toată discuția)