avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea in virsta de 83 de ani are un cont bancar.Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea in virsta de 83 de ani are un cont bancar.Am fost cu ...

Mama mea in virsta de 83 de ani are un cont bancar.Am fost cu ea la banca ca sa imi faca imputernicire. Am fost refuzata pe motiv ca nu intelege bine.Are ceva probleme mentionez ca e in scaun cu rotile si ia tratament pentru tulburare neurocognitiva moderata.Mi au cerut adev. de la medicul de familie si procura de la notar. Dar eu intreb daca mama era prezenta si a semnat actualizarea datelor bancare deci a inteles ce semneaza de ce nu pot retrage banii in prezenta ei . Mi se pare un abuz.Am dat adresa mea de email si telefonul meu pt actualizare date desi am fost refuzata ca imputernicit. E legal? NU pot face retragere chiar daca mama era cu mine? Mi este greu sa obtin actele cerute ea fiid greu deplasabila si eu fiind cu handicap accentuat .Am apelat la cineva pt a o aduce la banca.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: criss2020 , utilizator 14:03, 9 Septembrie 2020
Sa depuna cerere sa va emita card sa puteti scoate de la bancomat
Ar fi bine si asa numai ca banca nu mi a oferit aceasta posibilitate.Cred ca de fapt nu vor. Mama nu cred ca isi da prea bine seama . Ea a semnat ce i-au dat ofiterii bancari adica numai actualizarea de date.. Cind am spus ca vreau sa fiu imputernicit la inceput au fost de acord apoi directoarea s-a razgindit .m-a cerut procura si adev de la medic., dar mama era prezenta acolo Intelege mai greu dar poate sa citeasca si sa semneze. Daca vroiau puteau sa propuna retragerea de numerar fiind prezente amindoua in bancaNu stiu cum sa procedez ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, il am pe tata paralizat, total dependent de noi, pana ... viorel61 viorel61 Buna ziua, Il am pe tata paralizat, total dependent de noi, pana acum am avut eu cu sotia grija de el. Mi-a fost depistata o problema de sanatate, ... (vezi toată discuția)
Model pentru procura speciala raiffeisen bank MelaniaDan MelaniaDan Notarita mi-a cerut un model de procura specială de imputernicire dela angajatii Raiffeisen Bank.Acestia mi-au spus ca pe scurt ca trebuie sa contina toate ... (vezi toată discuția)
Titular cont bancar decedat akz3n akz3n Buna ziua. Bunica mea a decedat in iulie 2018, avea un depozit bancar cu doi imputerniciti: bunicul si tatal meu. Banca i-a trimis cerere de actualizare a ... (vezi toată discuția)