avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare hotărâre emisa de Consiliul National de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare hotărâre emisa de Consiliul National de Combatere a Discriminarii

Buna ziua. In cazul unei actiuni prin care se solicita anularea unei hotarari a Consiliului National de Combatere a Discriminarii este obligatorie chemarea in judecata (ca pârât alături de CNCD ) a persoanei care a formulat petitia admisă de CNCD prin hotarăre? Sau ne putem îndrepta doar impotriva CNCD ca emitent al hotărârii a cărei anulare o solicităm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:21, 9 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti îndrepta doar impotriva CNCD ca emitent al hotărârii a cărei anulare o solicitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impotriva cui formulez recursul? LOREDANITA LOREDANITA Buna ziua In urma unei sesizari facute de catre mine la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii(CNCD) am obtinut o hotarare prin care persoana care ... (vezi toată discuția)
Castig la discriminare iosif.kramar iosif.kramar In urma unei plangeri la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii am obtinut un avertisment. Avocata spune ca as putea cere la Tribunal daune de la fostul ... (vezi toată discuția)
Invocare nelegalitate prevederi articol din norma de aplicare raser raser Aflandu-ma in proces cu Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, am invocat nelegalitatea Art. 132 Al. 2 din Normele de aplicare a Legii 263/2010 privind ... (vezi toată discuția)