avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot ocupa 2 locuri de munca la stat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot ocupa 2 locuri de munca la stat?

Buna ziua, sunt angajata in cercetare (bugetar) si m-ar tenta sa ocup prin concurs un alt post de conducere la o institutie de cultura, as dori sa stiu daca le pot ocupa pe amandoua fara sa renunt la locul meu de munca actual si daca da, care ar fi conditiile,

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluca_ro , utilizator 21:27, 20 Decembrie 2009
1. In principiu se poate, in afara cazului cand ocuparea unei functii este incompatibila cu ocuparea unei alte functii. Studiati conditiile de ocupare a postului.
2. Conform Codului muncii trebuie sa anuntati, la fiecare loc de munca, unde aveti locul de munca de baza, in vederea impozitarii corecte a venitului din salariu
Atata verme cat nu exista o cauza de incompatibilitate nu cred ca sunt probleme de ordin juridic.
Va multumesc, as dori sa stiu pe care lege ar trebui sa ma uit pentru a gasi, daca exista, aceasta incompatiblitate.
1. V-am raspuns in prima mea interventie: in conditiile de ocupare a postului respectiv.
2. Puteti sa vorbiti cu conducerea institutiei unde vreti sa va angajati si sa va spuna ei daca sunt incompatibilitati in a ocupa acel post.
Pentru a incerca sa va raspundem e necesar sa ne spuneti despre ce functii este vorba, deoarece, la general nu va poate nimeni indica o vre-un temei legal.:D

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? florypop florypop In prezent sunt cercetator intr-un institut de cercetare si as dori ca impreuna cu colegii mei sa infiintam un ONG sau spin-off cu domeniu principal de ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua locuri de munca in sistemul bugetar? radu_antonescu radu_antonescu Sunt angajat al unei institutii bugetare. Intentionez sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unei pozitii (titular) in invatamantul superior de stat. In ... (vezi toată discuția)
Dubla functie publica veronica1982 veronica1982 Lucrez in primarie ca functionar public - inspector asistent, dar a aparut un post la Casa de cultura - contabil cred ca tot functie publica . As putea sa ... (vezi toată discuția)