avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot ocupa 2 locuri de munca la stat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot ocupa 2 locuri de munca la stat?

Buna ziua, sunt angajata in cercetare (bugetar) si m-ar tenta sa ocup prin concurs un alt post de conducere la o institutie de cultura, as dori sa stiu daca le pot ocupa pe amandoua fara sa renunt la locul meu de munca actual si daca da, care ar fi conditiile,

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluca_ro , utilizator 21:27, 20 Decembrie 2009
Daca nu dati exemplu la ce fel de posturi va referiti ne dam cu parerea degeaba!
B-)
Asa cum a spus si dl.Valeriu , cei in masura sa va lamureasca sunt cei la care ocupati deja unul din acele posturi!
Va multumesc, este vorba de cercetator stiintific si director casa de cultura ce intra in subordinea primarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? florypop florypop In prezent sunt cercetator intr-un institut de cercetare si as dori ca impreuna cu colegii mei sa infiintam un ONG sau spin-off cu domeniu principal de ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua locuri de munca in sistemul bugetar? radu_antonescu radu_antonescu Sunt angajat al unei institutii bugetare. Intentionez sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unei pozitii (titular) in invatamantul superior de stat. In ... (vezi toată discuția)
Dubla functie publica veronica1982 veronica1982 Lucrez in primarie ca functionar public - inspector asistent, dar a aparut un post la Casa de cultura - contabil cred ca tot functie publica . As putea sa ... (vezi toată discuția)