avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Instigare la fals în declarații! Bună ziua! Un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Instigare la fals în declarații! Bună ziua! Un avocat amabil ...

Instigare la fals în declarații! Bună ziua! Un avocat amabil care poate să mi spună cu exactitate care este incadrarea pentru instigare la fals în declarații și care este pedeapsa pentru participare improprie la fals intelectual? Mă interesează să știu încadrările pentru fiecare în parte? De asemenea mă interesează să știu dacă se poate primi amendă penală pentru fiecare dintre aceste infracțiuni sau e neapărat ca una dintre ele să fie cu condamnare la închisoare?
Cel mai recent răspuns: Andrei19955 , utilizator 14:46, 11 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la mărturie mincinoasă! bună ziua! un avocat amabil ... Andrei19955 Andrei19955 Instigare la mărturie mincinoasă! Bună ziua! Un avocat amabil care poate să mi spună încadrarea pedepsei pentru instigare la mărturie mincinoasă? Și ... (vezi toată discuția)
Participare improprie la fals intelectual! bună ziua poate să ... Andrei19955 Andrei19955 Participare improprie la fals intelectual! Bună ziua poate să îmi spună cineva care dintre următoarele 2 infracțiuni se pedepsește mai rău? ... (vezi toată discuția)
Cumparator de buna credinta (autoturism furat) nelamuriri Utilizator006 Utilizator006 Buna ziua, Foarte pe scurt, in 2013 am cumparat o masina care ulterior s-a dovedit a fi declarata furata in alta tara, am fost atunci la politie ,am ... (vezi toată discuția)