avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare mesaje dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare mesaje dosar penal

Buna ziua.Mesajele din convorbirile de pe facebook respectiv sms-urilecu acea persoana le-am sters de cateva zile insa mi-ar fi de ajutor intr-un proces penal. Poate procurorul sau avocatul sa ceara de la adminii FB respectiv de la firma de telefonie recuperarea lor? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cosmincom , utilizator 19:16, 11 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea, viol, santaj cu publicarea pozelor din intimitate Simona221 Simona221 Buna seara! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, dar am nevoie de un raspuns la problema mea. De 3 saptamani m-am despartit de tipul cu care am avut ... (vezi toată discuția)
Pot să dau fb în judecată pe acest motiv? PaulDr. PaulDr. Bună ziua, pot să dau FB în judecată pe motiv că o postare care îmi aparține și care nu prezintă nici pe departe un caracter licențios de ORICE ... (vezi toată discuția)
Eveniment facebook osyk osyk Buna ziua.Imi cer scuze de deranj. Am aparat la un eveniment pe facebook, cu poza mea, cu mesajele de pe un telefon pe care l-am utilizat(nu este al meu,ci ... (vezi toată discuția)