Buna ziua! Am avut un pic de ghinion - am alunecat pe ceva in holul magazinului Auchan si am cazut destul de rau. Acum am o intindere groaznica, mi-am luxat glezna si am dureri de spate plus ca mi-am spart veioza cumparat a la JYSK si telefonul Samsung S8. In acest context as vrea sa stiu daca administratorul spatiului poate fi tras la raspundere pt. neglijenta celor care se ocupa de curatenie - fiind de vorba de vineri seara dupa ora 21,00. Mentionez ca am mers normal, nu m-am grabit, nu am carat greutati si nici macar nu eram pe tocuri ... Multumesc!
Azi a apărut în presa juridică un articol despre o dna care a alunecat în baia unui mall și a primit daune morale și contravaloarea cheltuielilor medicale suportate.Daca alunecati pt ca era desprinsă o bucată de gresie sau va împiedicați intr-un cablu din magazin se putea discuta despre o eventuală răspundere civilă. Daca aveați tocuri și ati alunecat sau era ud pe jos pt ca un copil varsase în urma cu 2 min o sticlă de suc e alta situație.Totul depinde de contextul în care s-a întâmplat,ar fi trebuit să sesizati imediat situația,sa aveti martori,sa faceti poze etc.
Multumesc pt. raspuns! Am sesizat imediat pe cineva de la sv. securitate Auchan, persoana care a si luat legatura cu dna. care se ocupa de administratia spatiului. Fiind vineri seara, dupa ora 21,00 nu mai era nimen competent acolo. A ramas sa revin astazi (luni) la fata locului, insa luxatia si intinderea suferita nu mi-au permis deplasarea. De fapt am alunecat pe ceva murdarie probabil cazuta de prin cosuri ... dar se vedea clar ca nu s-a mai facut curat de ceva timp pe jos. Nu am pretentia la daune morale dar mi-as dori sa-mi plateasca inlocuirea ecranului telefonului si veioza sparta ca urmare a cazaturii, Ca si cheltuieli medicale ar fi doar o glezniera si calmantele necesare - deci nu cine stie ce sume ...