avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cazatura cu urmari in holul Auchan
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cazatura cu urmari in holul Auchan

Buna ziua! Am avut un pic de ghinion - am alunecat pe ceva in holul magazinului Auchan si am cazut destul de rau. Acum am o intindere groaznica, mi-am luxat glezna si am dureri de spate plus ca mi-am spart veioza cumparat a la JYSK si telefonul Samsung S8. In acest context as vrea sa stiu daca administratorul spatiului poate fi tras la raspundere pt. neglijenta celor care se ocupa de curatenie - fiind de vorba de vineri seara dupa ora 21,00. Mentionez ca am mers normal, nu m-am grabit, nu am carat greutati si nici macar nu eram pe tocuri ... Multumesc!
Cel mai recent răspuns: chess , utilizator 21:28, 14 Septembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Azi a apărut în presa juridică un articol despre o dna care a alunecat în baia unui mall și a primit daune morale și contravaloarea cheltuielilor medicale suportate.Daca alunecati pt ca era desprinsă o bucată de gresie sau va împiedicați intr-un cablu din magazin se putea discuta despre o eventuală răspundere civilă. Daca aveați tocuri și ati alunecat sau era ud pe jos pt ca un copil varsase în urma cu 2 min o sticlă de suc e alta situație.Totul depinde de contextul în care s-a întâmplat,ar fi trebuit să sesizati imediat situația,sa aveti martori,sa faceti poze etc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc pt. raspuns! Am sesizat imediat pe cineva de la sv. securitate Auchan, persoana care a si luat legatura cu dna. care se ocupa de administratia spatiului. Fiind vineri seara, dupa ora 21,00 nu mai era nimen competent acolo. A ramas sa revin astazi (luni) la fata locului, insa luxatia si intinderea suferita nu mi-au permis deplasarea. De fapt am alunecat pe ceva murdarie probabil cazuta de prin cosuri ... dar se vedea clar ca nu s-a mai facut curat de ceva timp pe jos. Nu am pretentia la daune morale dar mi-as dori sa-mi plateasca inlocuirea ecranului telefonului si veioza sparta ca urmare a cazaturii, Ca si cheltuieli medicale ar fi doar o glezniera si calmantele necesare - deci nu cine stie ce sume ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama a fost lovită rău, pe treapta de intrare a unui magazin, de un hoț care încerca să scape de agentul de pază. cine, din magazin, este responsabil pentru acest lucru? lepidusul lepidusul Acum doua zile mama intra intr-un mini supermarket, era urcata pe treapta de intrare usile automate erau deschise si ea incerca sa ridica caruciorul de ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit cu o sticla si pumni in cap Nykey Nykey Buna ziua, In urma cu 5 zile am fost lovit in cap cu o sticla dupa care am fost lovit in continuare cu pumnii si picioarele in cap si alte parti ale ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzat de omor din culpa? addrienne90 addrienne90 Buna, m-ar interesa sa aflu cv... Mama a fost diagnosticata cu cancer in ultima faza Pe masura ce situatia ei s-a inrautatit, concubinul ei i-a scos certif de ... (vezi toată discuția)