avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul vrea sa plece și să ia cu el bunuri din casa, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul vrea sa plece și să ia cu el bunuri din casa, sa radieze ...

Soțul vrea sa plece și să ia cu el bunuri din casa, sa radieze mașină care e pe numele meu (este posibil să facă acest lucru!?)
, menționez nu suntem divorțați. Ce trebuie sa fac in această situație daca se intampla pina sa intentez divorțul.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:03, 12 Septembrie 2020
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are cum sa radieze masina. Faceti urgent un inventar al bunurilor din casa cu poze, descriere si martori si daca ia din casa, bunuri care nu sunt personale sau de întrebuințare proprie, faceti plangere la poliție pt furt intre soti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
Dacă ia din casă bunurile lui personale, nu-i nici o problemă. Aveți grijă să nu ia bunuri comune. Dacă ia și bunuri comune, faceți plângere la Poliție, cum ați fost sfătuită mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? agb01 agb01 Buna ziua, Sunt in divort cu sotul care a plecat de acasa de un an de zile. Eu am ramas in casa, proprietate comuna, impreuna cu copilul minor. Sotul vine ... (vezi toată discuția)
urgent sa fiu martor o sa am probleme? mioara24 mioara24 prietena mea este in divort cu sotul ei si au 3 copii minori ,si inca locuiesc impreuna ,partajul nu l-a facut dar avocatul ei a sfatuito sa isi ia din lucruri ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu dama cu flori dama cu flori buna ziua as avea rugamintea sa ma sfatuiti in legatura cu parasirea de domociliul cu un minor si cu bunurile din casa.e corect? pot justifica, cu martori, ca ... (vezi toată discuția)