avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.Barbat,nascut 11 08 1961,am lucrat 19 ani gr ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.Barbat,nascut 11 08 1961,am lucrat 19 ani gr 2,4ani ...

Buna ziua.Barbat,nascut 11 08 1961,am lucrat 19 ani gr 2,4ani si 4 luni conditii deosebite,3 luni gr 1.Cand pot depune dosarul de pensionare?
Am lucrat sudor interior cazane la IUC Grivita Rosie.Este adevarat ca aceasta meserie este de fapt incadrata la gr 1?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Aida2016 , utilizator 12:56, 12 Septembrie 2020
Limita de varsta la 57 ani si 4 luni.
Multumesc mult.Persoana are deja 59 ani.Vom face demersuri pentru depunerea dosarului.

Carp Mircea a scris:

Daca la dosar nu depunem o adeverinta de sporuri si salarii pe 7 ani(grupa de munca e trecuta in cartea de munca),dupa ce obtinem adeverinta se poate face recalcularea pensiei.?

Aida2016 a scris:

Multumesc mult.Persoana are deja 59 ani.Vom face demersuri pentru depunerea dosarului.

Carp Mircea a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare olgamaria olgamaria Sunt nascuta in18 oct 1961 am 32 ani lucrati din care 12 ani in grupa a doua de munca.Cand ma pot pensiona?Va multumesc.. (vezi toată discuția)
Data pensionarii.... czerankati czerankati Buna , m-am nascut la 17 sept 1961 , am vechime in munca 37 ani , din care in grupa a II-a 20 ani si 11 luni.As vrea sa stiu , cand ma pot pensiona ? Sunt ... (vezi toată discuția)
Sporul de toxicitate lilyana59 lilyana59 am primit decizia de pensionare ptr.o vechime de 37,5 ani ,d.c 15 in grupa 2,mi s-a dat 3 ani la virsta de pensionare,dar stiam ca se calculeaza 3 luni la ... (vezi toată discuția)