avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este in regula ca un angajator sa ia interviuri live ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este in regula ca un angajator sa ia interviuri live pe facebook ...

Este in regula ca un angajator sa ia interviuri live pe facebook “pentru transparenta”?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2020
nsbsn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:34, 13 Septembrie 2020
De ce nu ar fi? Va vedeti online, daca nu vreti sa acceptați, nu va obliga nimeni sa participati.
Modalitatile in care urmeaza sa se realizeze verificarea prealabila a aptitudinilor profesionale si personale ale persoanei care solicita angajarea sunt stabilite in contractul colectiv de munca aplicabil, in statutul de personal - profesional sau disciplinar - si in regulamentul intern, in masura in care legea nu dispune altfel.

Asadar, procedura - modul ; interviu, proba practica ...., cum, cand etc. - de angajare a unei persoane, ar trebui sa se regaseasca in contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt interviurile online de angajare legale? Corina272 Corina272 De curand am incercat sa aplic la un job si am fost directionata catre un interviu online. E prima oara cand trec prin asa ceva. Este acest tip de interviu ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba de o zi AnaMaria08M AnaMaria08M Buna, Revin cu o intrebare pentru ca se pare ca ma confrunt iar cu o situatie dubioasa. Dupa un interviu la o firma de recrutare si un interviu la ... (vezi toată discuția)
Deispozitiile art.29 alin.2 l53/2003 - fisa aptitudini profesionale Loredana_84 Loredana_84 In cadrul unui control ITM ni s-a dat ca masura completarea RI cu dispozitiile art.29 alin.2 din Codul Muncii. Am citit articolul respectiv, dar tot nu stiu ce ... (vezi toată discuția)