avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate farmacie obraznica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

farmacie obraznica

o farmacie care elibereaza medicamente fara reteta dar ptr. care sunt necesare retetele ptr eliberarea medicamentelor de tipul antibiotice, psihotrope etc,

ce pedeapsa risca farmacia? e penal/ contraventional etc?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:27, 21 Septembrie 2020
Dupa caz, poate fi si contraventie, dar si caz penal.
cum adica dupa caz.? nu-i o singura lege in privinrta asta?
Nu. Se are in vedere daca este vorba de o contraventie sau de o infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am o intrebare, va rog, am fost la farmacie si nu aveam reteta si am cerut o cutie de antibiotic, farmacista a spus ca am nevoie de reteta pentru a putea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Eliberare medicamente psihotrope stanmcristian stanmcristian Buna seara, Eu si sotia mea care este asistent de farmacie la o farmacie cu circuit inchis, avem o nelamurire in ceea ce priveste o mentiune facuta in fisa ... (vezi toată discuția)
Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie ... Andreea Vogue Andreea Vogue Poti sa cumperi de la farmacie si 1 capsula de nurofen sau trebuie sa cumperi toata cutia? Daca mergeti la farmacie si doresti sa cumperi doar 1 capsula de ... (vezi toată discuția)