avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata.Ce documente trebuiesc pentru trecerea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata.Ce documente trebuiesc pentru trecerea unui hectar ...

Buna dimineata.Ce documente trebuiesc pentru trecerea unui hectar de pământ la fiul meu.

Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:46, 14 Septembrie 2020
Cel mai bun ar fi contractul de vanzare-cumparare incheiat in fata notarului si dumnealui sa va plateasca prin banca pretul zonei...
Si ce faceti mai apoi cu banii este strict problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dsmihalea dsmihalea Buna ziua Bunica mea vrea sa imi dea 2 hectare de pamant cu acte.Ea are 2 copii(mama si unchiul meu).Ce tip de act am putea incheia astfel incat sa nu poata ... (vezi toată discuția)
Ajutor bianca ionita bianca ionita Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii. As dori sa cumpar garsoniera nasei mele. Ea vrea s-o vanda cu oricat imi acorda banca credit, adica ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasi legale pentru vanzarea unui teren aflat in arenda? Ionut_Adrian Ionut_Adrian Buna seara. Am in arenda 3.5 hectare de pamant. Doresc sa vand un hectar (pe care detin titlul de proprietate) , am vorbit cu cel la care am pamantul in arenda ... (vezi toată discuția)