avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua. sunt o femeie cu 2 copii divortata de 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua. sunt o femeie cu 2 copii divortata de 2 ani. locuim ...

buna ziua. sunt o femeie cu 2 copii divortata de 2 ani. locuim inca impreuna toti 4, eu, el si fetele. ma innebuneste ca trebuie sa fac partajul ca sa plece ca altfel el nu pleaca de aici insa fetele sunt minore. pamantul este pe numele meu iar casa este pe numele ambilor, ce credeti, daca ii fac evacuare am sanse sa l evacueze sau ce ma sfatuiti? casa are doar 2 camere deci sunt nevoita sa dorm cu fetele. el doarme bine mersi singur intr o camera iar noi 3 intr o camera
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
roxenp123, utilizator
Cel mai recent răspuns: roxenp123 , utilizator 13:52, 14 Septembrie 2020
Buna ziua,
Terenul e doar al dumneavoastra deci de impartit e doar casa.
Mai bine faceti partajul si angajati-va sa-i platiti sulta in rate si evacuati-l
Daca este cumva violent fizic sau psihic atunci puteti sa solicitati un ordin de protectie cu evacuare.
el nu e acord in rate..tine de el asta? deci il pot evacua si mai apoi sa fac partajul? sau invers? ca sa deschid partajul trebuie sa platesc timbrul care e 1000 euro..momentan nu dispun de acesti bani, intretinand 4 persoane a 4a fiind el.. daca as incerca doar sa l evacuez as avea sanse?
cateva persoane mi au spus ca daca ii fac doar evacuarea il evacueaza pentru ca fetele sunt minore si pamantul e al meu. as vrea sa i platesc in rate dar face anumea sa nu plece si incearca sa duca la intimidare..cat despre angajare, lucrez din fericire,=)
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
roxenp123, utilizator
nu il puteti evacua din pacate ca si casa lui, pana dupa partaj si darea sultei, daca u e de acord cu plata in rate, nu veti primi de la instanta o perioada de gratie f mare si mai rau, va executa si silita daca nu platiti.
cereti partajul, cereti in instanta plata in rate a taxei de timbru..
mai simplu ar fi sa il intrebati ce pretentii are, strangeti bani si faceti partajul la notar.
pensie de intretinere plateste ?
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pensia o plateste dar tot pe el il intretin cu pensia.. are pretentii cu 1300 lei sa pllatim facturile in 4, sa iau si de mancare in casa pe o luna, sa le platesc si fetelor la scoala si abonamentele de autobuz plus alte nevoi..nu cumpara nimic in casa si i se pare ca, cu 1300 lei ridic palate..se mai si mandreste ca e politist..multumesc pentru raspunsuri.. ar trebui sa caut un evaluator sa evalueze casa oricum nu cred ca valoreaza mai mult de 10 000 adica lui sa i revina 5000 euro. nu pleaca de aici pentru ca ii convine are conditii extrraordinare de trai, fara griji fara probleme parca e un adolescent rebel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. revin cu o intrebare, fostul sot a propus sa renunt ... roxenp123 roxenp123 buna ziua. revin cu o intrebare, fostul sot a propus sa renunt la pensia alimentara si se evacueaza singur din casa amandurora, fara a mai face partajul. noi ... (vezi toată discuția)
Soțul vrea să vândă apartamentul ale cărui rate le-am plătit împreună și să mă arunce în stradă cu una dintre fete. ce mă sfătuiți să fac? Carmaci Carmaci Sunt căsătorită de 27 de ani . Soțul a contractat un apartament de 2 camere dând avansul însă ratele le -am plătit impreuna . Acum nu vrea sa imi faca ... (vezi toată discuția)