avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical carantina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical carantina

Buna ziua ,am sosit in 3 august din SUA,pe aeroportul Otopeni,acolo am dat declaratia pe propria raspundere atat la reprezentantul DSP cat si la POLITIA DE FRONTIERA .M-au asigurat ca vor anunta la DSP Braila .Eu am anuntat si medicul de familie care la randul lui i-au anuntat pe cei de la DSP Braila.DSP Braila nu vrea sa emita decizia de carantina ca sa pot lua concediu medical ,zice sa ma adresez la Bucuresti.La DSP Bucuresti nu raspunde nimeni .Cine trebuie sa elibereze decizia pt ca legea spune doar DSP.
Cel mai recent răspuns: sirenuta29 , utilizator 13:11, 18 Septembrie 2020
Multumesc!Azi am primit raspuns de la Institutul Național de Sănătate care spune că DSP teritorial eliberează decizia de carantina.

Ionut.ion a scris:

Reveniti la MS. si spuneti ca cei la care ati fost trimisa nu-si fac datoria si dvs. riscati sa va pierdeti job.ul din aceasta cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical carantina sirenuta29 sirenuta29 buna ziua!In 3/08/2020 am sosit din SUA la aeroportul Otopeni.Am dat declaratii si mi s-a recomandat carantina 14 zile.La Braila am anuntat medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical covid TncAndrei TncAndrei Buna ziua, Mama a avut Covid și a primit o decizie de izolare de la DSP pentru 7 zile. Între timp alți membri ai familiei au fost testați pozitiv. Mama ... (vezi toată discuția)