avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... retinere pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

retinere pensie de intretinere

in urma unui proces de marire a pensiei alimentare s-a stabilit suma x ce trebuia sa fie pletita de tatal copilului meu prin poprire (nu stiu daca este termenul corect) din salariu. in urma cu o luna, tatal a intentat proces de micsorare a pensiei alimentare. hotararea judecatoreasca nu a sosit inca , asa incat luna asta tatal nu a mai platit pesia.
intrebarea mea este: pot suna la firma la care lucreaza sa ii intreb de ce nu au virat suma X...sau respectivii pot invoca motivul ca asteapta hotararea celui de-al doilea proces? este obligata firma sa opreasca suma X si sa vireze in cont atata timp cat horararea judecatoreasca spune ca trebuie sa faca oprire din salariu pesuma fixa x?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mikare , utilizator 11:57, 21 Decembrie 2009
Suntai mai intai la firma, poate paratul nu mai lucreaza acolo...
stiu sigur ca inca mai lucreaza acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat pensie alimentara ContSters67688 ContSters67688 As avea nevoie de un sfat. Am o hotararea judecatoreasca din 2001 prin care il obliga pe fostul sot la 25% din salariu pensie alimentara. Problema este ca de ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere prin ordonanta de poprire sdfjibsejifj sdfjibsejifj Buna ziua.Sunt o mamica a unui baiat de 14 ani. Am hotarire judecatoreasca de marire pensie alimentara din luna mai 2008 care nu mia spus locul de munca al ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi si pensia alimentara cristi.a cristi.a Buna ziua, Am primit aviz de executare (trei avize de exectutare) pentru datorii la banci. Sunte reale si le recunosc. Totodata sunt obligat prin hotarare ... (vezi toată discuția)