Da fix la votare ma refeream si strict asta nu ma intereseaza. Chestia cu evidenta populatiei o inteleg dar restul cu gasitul unei persoane zau ca nu o mai inteleg atata vreme cat persoana poate fi cautata in primul rand la propietatile pe nume propiu,ma gandesc si atata vreme cat persoana in cauza nu e vreun interlop care se ascunde...sper ca intelegeti ce zic.Mi se pare foarte interesant ca statul are nevoie sa ii spun eu pe unde stau desi propietatiile sunt pe numele meu,nu incalc legea si platesc taxele si impozitele in ambele locuri.
Ma rog,asta e legea si o sa incerc sa ma incadrez si in cadrul acesteia
Multumesc pentru lamuriri.
gi-jane2 a scris:
Nu stiu la ce drepturi va referiti, aveti obligatia ca daca locuiti consecutiv minim 15 zile intr-un loc, ca e casa dvs sau nu, sa va faceti viza de flotant.. asta dpdv al evidentei populatiei, sau ca sa stie careva care va cauta, unde va gaseste.
amenda daca nu faceti acest lucru e intre 40-80 de lei.
va dati seama ca f putini in tarisoara noastra procedeaza cum ar fi corect si sunt extrem de putini cei care aplica pt viza de flotant, care e temporara, pe maxim un an..apoi trebuie reinnoita daca se doreste.
daca va puneti viza, puteti sa participati la vot acolo, in provincie, asta ar fi un drept..