avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. In 2006 am fost angajat in IGSU ca ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. In 2006 am fost angajat in IGSU ca conducator auto ...

Buna ziua. In 2006 am fost angajat in IGSU ca conducator auto iar in 2008 am fost diagnosticat cu hipoacuzie bilaterala usoara .Starea de sanatate sa agravat fiind severa urechea stanga si usoara urechea dreapta. Acum sant pensionat pe caz de boala dupa 20 de ani de munca pe legea 223/2015. Intrebarea este daca pot primi o indemnizatie de handicap fiind hipoacuzia o boala profesionala. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: nicucatarig , utilizator 06:16, 18 Septembrie 2020
Pentru a fi BP, trebuia cercetare de catre medic de medicina muncii din cadrul DJSP, completare BP2 si formular FIAM si inregistrare ca BP de catre firma unde ati lucrat.
Incadrarea in grad de hamdicap se dispune de catre comisia medicala din cadrul CJP.
Multumesc mult.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boli profesionale Dori29 Dori29 Buna Am lucrat in armata 6 ani in perioada asta am tras cu mai multe tipuri de arme fara nici o protectie inpotriva sunetului in urma caruia am o pierdere a ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Nelll Nelll Se considera boala profesionala artrita,cauzata in urma unui accident de munca? (vezi toată discuția)
Concediu medical peste 90 de zile. Bilboreanu Bilboreanu Buna ziua.Cate zile de concediu medical am dreptul pe an?Cine prelungeste dupa 90 de zile?Ce trebuie sa fac ptr pensie de boala. daca m am imbolnavit la ... (vezi toată discuția)