avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare. Buna ziua! Fratele mamei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare. Buna ziua! Fratele mamei mele a primit de la tatal dansului o ...

Buna ziua! Fratele mamei mele a primit de la tatal dansului o casa prin donatie. Acum Fratele mamei are act de propritate, a intabulat, este CF. Actele sunt pe numele dansului, Nu exista coproprietar. Intrebarea dansului este: Poate sa vanda casa fara sa ceara acceptul sotiei (care nu m-ai locuieste cu dansul de multi ani) si al fiicei? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: maria1503 , utilizator 11:40, 17 Septembrie 2020
da, sigur.. daca i-a donat doar lui, e singurul proprietar si poate face ce doreste cu casa.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie sau vinzare cumparare mag03 mag03 Mama vrea sa mi lase imobilul in care locuieste fiind singura avere a ei .Cum trebuie procedat deoarece mai am un frate si vrea sa ma protejeze eu fiind ... (vezi toată discuția)
In 2018 doamna x a decedat. a fost casatorita de 3 ori, la data ... Keyla Keyla In 2018 doamna X a decedat. A fost casatorita de 3 ori, la data decesului fiind casatorita cu sotul nr.3. In urma ei a raman singurul fiu, din prima ... (vezi toată discuția)
Lntrebare succesiune iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, - bunica mea necasatorita a decedat si tatal meu (fiu unic) a devenit mostenitor unic al apartamentului bunicii; - tatal meu a decedat, cine ... (vezi toată discuția)