avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... impartirea bunurilor din timpul concubinajului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

impartirea bunurilor din timpul concubinajului

Cand unul dintre concubini infinteaza o firma cu sediul social la parintii concubinei iar punctul de lucru la adresa parintilor concubinului.

Ce drepturi are concubina asupra bunului?

Mentionez ca firma e trecuta doar pe numele unuia dintre concubini si anume "el"

Astept raspuns
Multumesc anticipat!!!!!!
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2009
alecsa21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Salageanu Elena , Avocat 13:47, 21 Decembrie 2009
Proprietarul firmei este asociatul unic , care detine singur partile sociale.Nu are nici o legatura cu sediul social sau cu punctul de lucru, acestea puatand fi stabilite in locatii diferite, fara a avea vre-o legatura cu dr de proprietate asupra societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social - cum procedez? amicoadriano amicoadriano Buna ziua tuturor, Am cumparat la inceputul anului un apartament si acum doresc sa-mi mut sediul social al firmei de la vechea locatie in actualul ... (vezi toată discuția)
Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)