avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In curtea comuna, vin si parcheaza masini ilegal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In curtea comuna, vin si parcheaza masini ilegal

In curtea comuna, pt care platim chirie la Primarie, vin si parcheaza masini de la alt imobil, prieteni al unor proprietari. Astfel ca proprietarii NU au loc de parcare. Politia locala spun ca nu au ce le face, nu se baga, Primaria ca nici o masina nu ar avea voie sa parcheze in curte. Totusi nu exista nici o solutie legala? Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:21, 17 Septembrie 2020
Concret care este statutul curtii comune?
Apartine primariei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare abuziva spatiu comun asociatie pauldecuseara pauldecuseara Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce mijloace are o Asociatie de Proprietari impotriva locatarilor care ocupa abuziv spatiile comune ale asociatiei? Ca sa ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Parcare curte comuna doru_s doru_s Buna ziua, Lucrez la o firma ce are inchiriat un apartament intr-un bloc cu o curte comuna. Din cite stiu conform legii toti locatari au dreptul sa intre ... (vezi toată discuția)