avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OBLIGATORIU 126 ZILE PRE SI POSTNATAL?????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OBLIGATORIU 126 ZILE PRE SI POSTNATAL?????

BUNA ZIUA!!
VA ROG SA-MI OFERITI O SOULTIE CU PRIVIRE LA: AM OPREART SUSPENDAREA CIM UNEI PERSOANE CARE A EFECTUAT CELE 42 ZILE OBLIGATORIU POSTNATAL, DAR NU A E EPUIZAT CELE 126 DE ZILE. BINENTELES SUSPENDAREA S-A FACUT PE BAZA CERERII SCRISE A SALARIATEI. ACUM DORESTE SA REVINA SI SA EFECTUEZE TOATE CELE 126 ZILE. CUM SA PROCEDAM?? ESTE OBLIGATORIU SA LE EFECTUEZE? DIN CATE STIU EU DOAR CELE 42 DE ZILE SUNT OBLIGATORII.
VA MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: liliua2008 , utilizator 09:18, 23 Decembrie 2009
Va multumesc mult pentru solutiile oferite!!!
VA UREZ SARBATORI FERICITE!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru crestere copil OanaBocancea OanaBocancea Buna ziua, am o nelamurire in legatura co zilele de concediu medical pentru suspendarea unui contract de munca pentru concediu de ingrijire a copilului si ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Porumbdiana Porumbdiana Din cele 126 de zile de concediu de maternitate pot sa iau doar 120? Am avut 31 prenatal si pana la 120 postnatal.si nu as vrea sa le mai iau pe cele 5 ramase ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului prenatal si postnatal rebeca macovei rebeca macovei Din cate stiu o persoana insarcinata, care este angajata are dreptul la 126 de zile concediu prenatal si postnatal, obligatoriu fiind ca zilele de concediu ... (vezi toată discuția)