avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va salut cu respect. O sa va prezint pe scurt problema ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va salut cu respect. O sa va prezint pe scurt problema mea : ...

Va salut cu respect.
O sa va prezint pe scurt problema mea : locuiesc si sunt domiciliat în Brașov și am un teren intravilan proprietate personală în municipiul Bârlad,iar momentan sunt în litigiu cu un vecin al acestui teren. În calitate de reclamant pot deschide acțiunea în justiție unde am domiciliul, în Brașov? Mulțumesc anticipat pt eventualele opinii, răspunsuri.
Cu stimă.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:28, 17 Septembrie 2020
Buna seara,
NU va trebui sa va adresati instantei din Barlad!
Da, doar in Barlad va puteti judeca.
Va puteti insa angaja avocat din Barlad ca sa nu mergeti la proces.
La cat va costa drumul cred ca ar fi rentabil, mai ales ca, in cazul in care castigati procesul paratul va fi obligat sa va dea banii pe avocat.
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de servitute cand exista deja drum de exploatare liviu783 liviu783 Buna ziua! De curand am devenit parat intr-un proces in care, printre altele, reclamantul solicita drum de servitute pe terenul detinut de mine. V-as fi ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la dreptul de proprietate. Nicu Radu Nicu Radu Un vecin mi-a blocat drumul de acces la domiciliul meu, sustinand ca respectivul drum face parte din mostenirea primita de la mama sa. Eu am strans circa ... (vezi toată discuția)
Actionat in judecata-granituire- , lamuriti-ma la cateva specte va rog! Dmitch Dmitch -am cumparat un teren intravilan( act de vanzare cumparare la notar, schita cadastrala ...), iar cand am cerut sa fiu pus in posesia terenului , vanzatorul meu ... (vezi toată discuția)