avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenințat de vecin!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenințat de vecin!

Bună.
Am început construcția unui gard de împrejmuire a proprietății unde locuiesc, gardul este din placi de beton și va avea înălțimea de 2m, întreaga lungime a lui este la drum, nu este comun cu vecinul care are proprietate gard comun cu mine de cealaltă parte a proprietății. Vecinul nu este de acord cu gardul pe care eu îl construiesc pe motiv ca ii obstrucționeaz vizibilitatea la drum vizibilitate care o are prin curtea mea. Menționez ca el are cale de acces la drum, gardul se va întinde pana la poarta lui aceasta fiind cealaltă limita dintre noi. Sunt amenințat inclusiv cu acțiune în instanta. Este îndreptățit sa facă astfel de presiuni?
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
Flexan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:21, 18 Septembrie 2020
Eu zic sa fie sanatos, curtea mea ( dvs.) nu este zona observatie...
Nu are ce face atat timp cat aveti autorizatie de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)
Constructie gard intre vecini. Leonardo77 Leonardo77 Buna ziua, Stiu ca acest subiect este foarte des intalnit, si am vazut pe forum diverse rezultate, dar nu stiu cat de clar este pentru situatia mea. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat de curand o casa ,vecinul din dreapta ... miha50andreea miha50andreea buna ziua, am cumparat de curand o casa ,vecinul din dreapta are gradina imprejmuita cu gard de sarma iar pe acel gard a pus de curand un material din acela ... (vezi toată discuția)