avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am avut permisul suspendat pt viteza 90 zile in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am avut permisul suspendat pt viteza 90 zile in 2019 ,am ...

Daca am avut permisul suspendat pt viteza 90 zile in 2019 ,am fact contestatie la instanta, am pierdut si depun permisul in max 15 zile de la politie. Am drept de reexaminare?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 17:05, 18 Septembrie 2020
Nu ati raspuns, aveti doar o parere.
Nu ati dat nici un temei juridic parerii dvs.
Sunt un utilizator al forumului, ca si dvs., nu are importanta ce meserie am, avem exact aceleasi drepturi.

Argumentati va rog de ce ar pierde un conducator auto dreptul de a da testul 13/15, daca el contesta in instanta un PV de contraventie. Pe perioada judecarii cazului se suspenda si executarea "pedepsei".
Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2020
latka, moderator
În timpul contestației contravenția cât și sancțiunea complementara se suspenda, iar după ce pierdeți și legalizăti hotărârea, predati permisul și susțineți testul, nu exista termen legal sa interzică după cum a zis și utilizatorul de mai sus.
Dl avocat nu știe ce vorbește, doar presupune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile, pot cere ... Mishkulake Mishkulake Daca mi-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile, pot cere reducerea la 1/3 a pedepsei, conform noului regulament? (vezi toată discuția)
Daca pierd contestatia la p.v cu suspendarea permisului de 90 ... Adi_C Adi_C Daca pierd contestatia la P.V cu suspendarea permisului de 90 zile pentru depasirea vitezei, mai beneficiez de dreptul de a da examen pentru redobindirea ... (vezi toată discuția)
Doua abateri de conducere sub influenta alcolului BalintJoachim BalintJoachim In urma cu doi ani in 2010 a-m fost prins la volan conducand sub influenta alcolului si cu numere expirate.Am primit 6 luni suspendat permisul si amenda ... (vezi toată discuția)