avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sa imi dea jumatate din curtea in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sa imi dea jumatate din curtea in ...

Buna ziua. Mama si tata vor sa imi dea jumatate din curtea in care stau ei cu fratele meu eu fiind in strainatate.Pot delega pe fata mea prin procura sa faca lucrul acesta in locul meu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:49, 20 Septembrie 2020
da, puteti sa ii faceti imputernicire fiicei. Asta o faceti la ambasada sau consulat.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dorim să dezbatem succesiunea după tata și să transferăm tot ce a rămas pe numele mamei. ce fel de declarație e necesară, și când trebuie să o fac? Veronica8 Veronica8 Buna Ziua. Eu sunt in Germania. In Romania am 4 frati (deci suntem 5) si mama. Tata a murit in 2006. Urmeaza sa dezbatem succesiunea dupa tata si sa ... (vezi toată discuția)
Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune după moartea mamei valentinap39 valentinap39 Buna ziua. In octombrie 2019 a murit mama mea. Ea a locuit alaturi de tatăl meu in orașul Brăila. Eu locuiesc în București iar fratele meu in Italia. ... (vezi toată discuția)