avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pasune intravilan, primaria refuza eliberarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pasune intravilan, primaria refuza eliberarea autorizatie constructie

Buna ziua, stiu ca s-a mai discutat aici www.avocatnet.ro/forum/discu...

O sa spun povestea pe scurt. Bunica mea are un teren INTRAVILAN in Cerghizel jud. Mures. Terenul desi e intravilan e incadrat ca pasune iar cei de la primaria Ungheni nu vor sa elibereze autorizatie de constructie sau sa ii schimbe categoria. E vorba de 5500 mp in centrul satului pe fostul teren de fotbal. Vreau sa scurtez treaba cu ei deoarece cu mine/ bunica mea vobesc ca cu niste prosti zicand ca nu se poate ca nu stiu ce cu pasune nu se construieste desi le-am aratat toate legile din forumul de mai jos. Rugamintea mea este: ESTE VREUN AVOCAT SPECIALIZAT PE PROBLEME DE GENUL IN TARGU-MURES CONTRA COST, care sa ma ajute cu rezolvarea problemei, cu un drum la camera agricola in Ungheni si cu actele. Eventual ii pot trimite actele care le am pe whatsap. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Este posibila transformarea unui teren extravilan intr-unul intravilan? ale15 ale15 Buna. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Bunica mea detine un teren la tara (12ari), la iesirea din sat. Acesta nu este intabulat, dar are ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune- lamuriri sentinta Constantin Iulian Voicu Constantin Iulian Voicu Buna ziua. Am si eu o nelămurire. În cele ce urmează aș vrea să mă lămuriți un pic. Nu inteleg sumele, Va rog cum puteți, pe scurt să mă lămuriți ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva, ... Ionut mihnea Ionut mihnea Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva, nu știu de unde sa încep. Am gasit un titlu de proprietate unde scrie asa: Comisia ... (vezi toată discuția)