avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notarul m-a inselat. a facut act aditional fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notarul m-a inselat. a facut act aditional fara valoare la promisiunea ...

notarul m-a inselat. a facut act aditional fara valoare la promisiunea initiala si nu la contractul de vanzare cumparare final.
Ce autoritate controleaza notarii si unde pot face plagere?
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 12:43, 23 Septembrie 2020
6 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
tipic treaba de avocat ... ati ametit omul cu importanta voastra dar nu ati rezolvat problema lui - care este autoritatea unde reclama ?
sunteti si voi utili dar lasati-ne sa alegem noi cat de utili sunteti .
tot in beneficiul vostru este ca a gresit . ajungand la voi in aceasta situatie , evident ca va costa mai mult decat la momentul intial ... ,,problema este mult mai grava acum " .
pana la urma, omul v-a adresat adresat o intrebare ...chiar e necesar sa il asezati la zid si sa aruncati cu pietre ?
gasiti si motivele pentru care nu a apelat la un avocat ?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
mirelastancev, utilizator
2 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca este posibil ca problema sa fie in capul lui. Si ca dovada, ca nu poate explica/detalia cu ce anume l-a prejudiciat actul aditional respectiv.
Cum stie sa faca reclamatii, de ce nu a stiut sa citeasca atent, sa intrebe, sa ceara lamuriri suplimentare? Mai ales ca a semnat 3 acte: antecontractul, actul aditional si contractul de vanzare si in tot acest timp nu si-a pus problema ca nu intelege ce semneaza.
Cand esti gura casca, e foarte usor sa strigi in gura mare ca ai fost inselat.
Reprezentati-l dvs in instanta si gratis, ca tot va erijati in avocatul lui.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de natura cauzei prezumata a fi necesar de investigat/probat (ex. inselaciune in cazul de fata, insa pot exista si alte fapte concurente)...sunt multe institutii unde puteti inregistra o plangere - ex. Camera Notarilor Publici din care face parte notarul, Protectia Consumatorului, Oficiul Concurentei, Politie (mai ales daca considerati ca a fost o inselaciune, adica infractiune), Procuratura, DNA ,etc

Aveti mai jos un link existent pe websiteul Camerei Notarilor Publici care clarifica mai multe aspecte, practic un ghid pe relatia client - notar, poate va ajuta sa evaluati mai bine situatia personala, inainte de a depune plangeri pe la organele statului - [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
mrays99, utilizator
Si totusi nu poti sfatui un user sa reclame pe cineva si unde, in conditiile in care nu se stii pentru ce il reclama....
Eu am inteles ca s-a incheiat un act aditional la precontractul de vanzare/cumparare ulterior incheierii actului de vanzare/cumparare deci un aditional la un act care nu mai putea produce efecte atata timp cat s-a finalizat vanzarea/cumpararea ! Despre ce vorbim si de ce aproape toti cauta sa-l ameteasca pe ignorant ?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
Eduard Dumitriu, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Important,am o problema foarte gravă și am nevoie de ajutor! ... Corina3 Corina3 Buna seara,am o problema foarte gravă și am nevoie de ajutor! Socrul meu are 84 de ani și un A C V la activ,și a rămas cu multe sechele in urma acestui ... (vezi toată discuția)
Am fost inselata si am renuntat la succesiune gabiconstanta gabiconstanta in 1980, O familie din galati -- lucica si ion , fara copii si-au facut testament unul in favoarea celuilalt , pentru un apart din galati . ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament luciavonella luciavonella am cumparat una apartament nou,ca acte am decit actul aditional la antecontractul de vanzare -cumparare cit este de valabil (vezi toată discuția)